Advertentie plaatsen

Advertentietarieven

Bij LpSingleVerKopen.nl kunnen particulieren en bedrijven zich aanmelden. Na aanmelding kunnen particulieren en bedrijven gratis 'Muziek op Vinyl' advertenties plaatsen. 

Particulieren

Particulieren kunnen gratis rubrieksadvertenties plaatsen. Tegen onderstaande vergoeding(en) kunt u uw advertentie extra laten opvallen.

Top Advertenties 
Top Advertenties bovenaan de lijst extra opvallend gedurende een periode van 5 dagen € 1,82 incl. btw. Topadvertenties in de rubrieken Jukeboxen, Platenspelers, Buizenversterkers, Platenbeurzen en Collector items € 3,63 incl. btw. De betaling verloopt via IDeal of bankoverschrijving.

Omhoog plaatsen advertenties
Omhoog plaatsen van een advertentie opnieuw bovenaan de gekozen rubriek € 0,91 incl. btw.. Omhoog plaatsen in de rubrieken Jukeboxen, Platenspelers, Buizenversterkers en Collector items € 1,82 incl. btw. De betaling verloopt via IDeal of bankoverschrijving.

Websitevermelding
Het vermelden van een website in een advertentie is gratis.

Advertentie duur
Tenzij u op LpSingleVerKopen.nl uw advertenties verwijdert, blijven deze 90 dagen op onze website staan.
Na deze periode kunt u uw advertenties betaald verlengen voor € 0,91 per advertentie incl. btw voor opnieuw 90 dagen. De advertentie wordt dan weer bovenaan de gekozen rubriek geplaatst.

Bedrijven

Bedrijven kunnen gratis rubrieksadvertenties plaatsen. Tegen onderstaande vergoeding(en) kunt u uw advertentie extra laten opvallen.

Top Advertenties 
Top Advertenties bovenaan de lijst extra opvallend gedurende een periode van 5 dagen € 1,50 ex. btw. Topadvertenties in de rubrieken Jukeboxen, Platenspelers, Buizenversterkers, Platenbeurzen en Collector items € 3,00 ex. btw. De betaling verloopt via IDeal of bankoverschrijving.

Omhoog plaatsen advertenties
Omhoog plaatsen van een advertentie opnieuw bovenaan de gekozen rubriek € 0,75 ex. btw. Omhoog plaatsen in de rubrieken Jukeboxen, Platenspelers Buizenversterkers, Platenbeurzen en Collector items € 1,50 ex. btw. De betaling verloopt via IDeal of bankoverschrijving.

Websitevermelding
Het vermelden van een website in een advertentie is gratis. 

Advertentie duur
Tenzij u op LpSingleVerKopen.nl uw advertenties verwijdert, blijven deze 90 dagen op onze website staan.
Na deze periode kunt u uw advertenties betaald verlengen voor € 0,75 per advertentie ex. btw voor opnieuw 90 dagen. De advertentie wordt dan weer bovenaan de gekozen rubriek geplaatst.

"ADVERTEER MOGELIJKHEDEN VOOR BEDRIJVEN OP ONZE WEBSITE"

Banners, promoblocs en tekstadvertenties
Bedrijven kunnen banners, promoblocs of teksten voor tekstadvertenties aanleveren voor de promotie van het bedrijf op LpSingleVerKopen.nl. De promotie geldt voor een periode van 1 jaar. De advertentie wordt niet automatisch verlengd. In de 11e maand ontvangt u een mail met de vraag of u de advertentie voor eenzelfde periode wilt verlengen.

Banners kunnen worden geplaatst bij de zoekresultaten van een specifieke hoofdrubriek naar keuze.
Formaat 728x90 pixels € 150,00 ex. btw per jaar. Indien animated zoals opmaak aangeleverd in HTML5 of GIF geldt een toeslag van € 40,00 ex. btw per jaar.

Promoblocs kunnen worden geplaatst bij de advertenties van een specifieke hoofdrubriek naar keuze.
Formaat 300x250 pixels € 225,00 ex. btw per jaar. Indien animated zoals opmaak aangeleverd in HTML5 of GIF geldt een toeslag van € 50,00 ex. btw per jaar.

Tekstadvertenties kunnen worden geplaatst bij de zoekresultaten van een specifieke hoofdrubriek naar keuze.
2 regels van in totaal 30 woorden + url website € 90,00 ex. btw per jaar.

Algemeen

Op het “Omhoog plaatsen”, ”Top Advertenties”, “Website vermelding” en “Banners en Promoblocs” zijn de algemene gebruikersvoorwaarden van LpSingleVerKopen.nl van toepassing waaronder:

- Op het moment dat de betaling gedaan is, zal de promotie worden gestart.
- Bij technische storingen, zoals het niet bereikbaar zijn van LpSingleVerKopen.nl of overmacht, is LpSingleVerKopen.nl niet aansprakelijk voor schade die ontstaat door het niet kunnen tonen van advertenties.

- De advertentie moet aan de gebruikersvoorwaarden van LpSingleVerKopen.nl voldoen. Indien de advertentie verwijderd wordt omdat het niet aan de regels van LpSingleVerKopen.nl voldoet, is restitutie niet mogelijk.

- Indien gebruiker van LpSingleVerKopen.nl de advertentie zelf verwijdert, bijvoorbeeld wanneer het artikel is verkocht, is restitutie niet mogelijk.

De voorwaarden van LpSingleVerKopen.nl blijven altijd van toepassing op alle geplaatste advertenties. Indien een advertentie omhoog wordt geplaatst die niet aan de regels voldoet, wordt de advertentie alsnog verwijderd. Er vindt in dat geval geen teruggave plaats van de kosten voor het omhoog plaatsen.

Het omhoog plaatsen van een advertentie gebeurt onmiddellijk. Het betaalproces kan daardoor niet tussentijds beëindigd worden. Er vindt in dat geval geen teruggave plaats van de kosten voor het omhoog plaatsen.

Het kan enkele minuten duren voordat een advertentie omhoog geplaatst wordt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?