Advertentie plaatsen

Blog

Deel of Like ons op Facebook en maak kans op Lp naar keuze!

Deel of Like ons op Facebook en maak kans op Lp naar keuze! Actie-info Door het Delen en/of Liken van LpSingleVerKopen.nl op Facebook maken particulieren kans op een een Lp naar keuze. De organisatie zal maandelijks een winnaar bekend maken. Gebruik de Facebook Like/Delen link onderaan deze pagina. Doel van de actie Naamsbekendheid vergroten en het gebruik van de online platenmarkt ‘LpSingleVerKopen.nl’ stimuleren d.m.v.
Meer

De officiële Top 40 best verkochte Lp's in 2017 tot 7/10

De officiële Top 40 best verkochte Lp's in 2017 tot 7/10 Een nieuwe generatie fans in de categorie jonger dan 25 is verliefd op het zwarte plastic vinyl. Dit blijkt uit de diverse recente artikelen in de media, waarin is te lezen dat steeds meer jongeren 'Muziek op Vinyl' kopen. Onderstaand de lijst met de meest verkochte lp's in het Verenigd Koninkrijk bijgewerkt tot 7 oktober 2017. Ed Sheeran's 3e album 'Divide' is het best verkochte grootste artiestenalbum van het jaar tot nu toe.
Meer

Van oude Vinyl Lp's maak je de mooiste dingen

Van oude Vinyl Lp's maak je de mooiste dingen Sommige hoezen van Vinyl Lp's en gekleurd vinyl zijn een design stuk in je woonkamer. Ook zwart vinyl nodigt uit om artistiek mee aan de slag te gaan. Zo zagen wij van de redactie een handtas, schaal, lamp, klok, onderzetter, kaft boekomslag en placemat gemaakt van oude vinyl elpees en muzieksingles. Onderstaande voorbeelden van Vinyl Lp producten kwamen we al winkelend tegen in een winkel in Ottawa(Canada) en Domburg.
Meer

Plaats een advertentie en maak kans op een Lp naar keuze!

Plaats een advertentie en maak kans op een Lp naar keuze! Actie-info Door het plaatsen van (een) gratis rubrieksadvertentie(s) maken particulieren kans op een een Lp naar keuze. De organisatie zal maandelijks 2 winnaars bekend maken. Alle geplaatste rubrieksadvertenties tellen mee. Hoe meer je plaatst, hoe meer je kans maakt op de prijs! Indien je je al geregistreerd hebt voor de start van deze actie, dan kun je meedoen door nieuwe rubrieksadvertenties te plaatsen.
Meer

De actuele Top 33 van de best verkopende Lp’s in Nederland

De actuele Top 33 van de best verkopende Lp’s in Nederland Daar waar enige jaren geleden de Vinyl Lp albums in de platenbakken bij grote winkelketens verdwenen waren, zie je deze nu weer bij audio-zaken, nieuwe platenwinkels en ook bij de MediaMarkt terugkeren. Nieuwe Lp’s worden weer volop verkocht. Interessant is dan natuurlijk te weten welke Lp’s het best verkopen. Hiervoor kun je diverse actuele muzieklijsten op het internet raadplegen.
Meer

Gekleurde Vinyl Lp albums zijn trendy

Gekleurde Vinyl Lp albums zijn trendy Oude gekleurde vinyl lp's zijn tot op de dag van vandaag erg populair. Op veilingsites zoals ebay en discogs worden voor gave exemplaren van een bekende artiest flinke bedragen betaald. Nieuwe Lp’s worden daarom tegenwoordig niet alleen meer op zwart vinyl uitgebracht, maar vaak ook als Special Edition op gekleurd vinyl.
Meer

De officiële Top 40 best verkopende muziek Lp's van 2016

De officiële Top 40 best verkopende muziek Lp's van 2016 Wereldwijd neemt de populariteit van vinyl albums alsmaar toe. In 2016 werden er alleen al in het Verenigd Koninkrijk meer dan drie miljoen Lp's verkocht. Het hoogste aantal sinds 1991. De laatste keer dat dit gebeurde was 25 jaar geleden met het Simply Red's album 'Stars'. Tevens is 2016 het negende jaar op rij dat de verkoop van 'Muziek op Vinyl' is toegenomen (met 44% ten opzichte van 2015).
Meer

Check de waarde van je LP's en muzieksingles

Check de waarde van je LP's en muzieksingles Bijzondere vinyl albums van bekende artiesten waar er bijvoorbeeld maar weinig van zijn gedrukt kunnen veel geld opleveren. Denk bijvoorbeeld aan demo Lp's of een 1e versie van een vinyl album waarop de tracks bij een 2e druk deels werden vervangen. Liefhebbers van vinyl zijn er gek op.
Meer

Online platenmarkt voor 'Muziek op Vinyl' op toeren.

Online platenmarkt voor 'Muziek op Vinyl' op toeren. Sinds halverwege 2017 kun je je opgeslagen platen collectie zelf online verkopen op de 'Muziek op Vinyl' platenmarkt LpSingleVerKopen.nl. Uiteraard kun je de site ook gebruiken om te zoeken in het 2e hands lp aanbod en je Lp Collectie verder uitbreiden. 'Muziek op Vinyl' is populairder dan ooit. De verkoopcijfers nemen elk jaar toe en bevindt zich weer op het niveau van 25 jaar geleden. Jong en oud hebben de Lp weer omarmd.
Meer

Overzicht platenbeurzen in Nederland en Belgie

Overzicht platenbeurzen in Nederland en Belgie Je vinyl LP collectie uitbreiden kan door te zoeken in het online aanbod op LpSingleVerKopen.nl. Je kan ook een platenbeurs bezoeken en daar een 2e hands of nieuwe lp kopen. Het hele jaar door worden er velen georganiseerd. Voor een overzicht van de leukste platenbeurzen in Nederland en België kijk eens op www.platenbeurzen.com. Platenbeurzen en Evenementen kunnen ook op LpSingleVerKopen worden aangekondigd.
Meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?